Autoverhuur Curacao - Car Rental met kortingen van 25% tot 65%
Testimonials/Referenties

From:Sent: Thursday, November 8, 2018 4:05 AM
Subject: Eindafrekening Hyundai EON
Frits, 
Het bedrag is netjes ontvangen op mijn rekening, hieronder een stukje over mijn ervaring van de huur.
De huur van de Hyundai EON is zeer goed bevallen, Bij ontvangst is er een duidelijke uitleg gegeven over het gebruik van de wagen en de accessoires. Het is een zeer goede wagen om Curacao mee te verkennen, zelfs met mijn lengte van 1 meter 90 was dat geen enkel probleem. Hij gaat goed met het verkeer mee, inparkeren is een fluitje van een cent en het brandstofverbruik zeer laag. Zeker een aanrader om voor een langere termijn te huren.   Groeten,   
Mark (ex-patriate Koninklijke Marine)

From:  Tom Salmans
Sent: Tuesday, November 6, 2018 7:05 AM
Subject: Eindafrekening Chevrolet Spark 
Top frits! Vlucht is goed gegaan inderdaad. Bedankt voor het prettig zakendoen.
Groeten en wellicht tot nog eens, 
Tom (ex-patriate Koninklijke Marine)

From: Gert Smit
Sent: Sunday, April 1, 2018 4:58 AM 
Subject: Eindafrekening Hyundai EON
Goedemorgen Frits.
Terugreis goed verlopen.
Bedankt voor de snelle afrekening.
Grtn Gert

From: Henk Davina
Sent: Friday, November 17, 2017 2:56 PM
Subject: Afrekening Chevrolet Spark
Hallo Frits,  
Dank voor de service en de snelle afwikkeling. Het weer was vandaag redelijk maar het blijft aanpassen...   
Met vriendelijke groet, Henk Davina

From: Myron Dam
Sent: Monday, June 19, 2017 11:56 AM
Subject: Huur Chevrolet Spark
Beste Frits,
Bedankt voor je bericht en fijne samenwerking. Wij hebben genoten, zowel van de vakantie als de auto. Wie weet tot snel.
Met vriendelijke groet, Myron Dam

From: Thommas de Wit 
Sent: Saturday, May 13, 2017
Subject: Re: afrekening Kia Sportage
Hallo frits,
Bedankt! Ik heb mijn abn rekening nog niet gecheckt, maar t is vast goed. Nogmaals bedankt voor het helder zaken doen, als ik weer in curaçao ben, neem ik weer contact op. De reis naar panama heeft een tussenstop in cartagena gemaakt, ook leuk! Maar over een paar dagen dan toch panama.
Groetjes Thommas

From: Rutger Dijk
Sent: Sunday, February 26, 2017 11:17 AM
Subject:review
Wij hebben een kleine Suzuki gehuurd voor 3 weken. Een prima en perfecte huur auto. Met Frits hebben we op maat afspraken kunnen maken betreft de verzekering, en we werden keurig op de hoogte gehouden voor tijdens en na de huurperiode. Het overgemaakte geld voor borg en gebruik is ook keurig verrekend en direct terug gestort na de huur periode. De overdracht van de auto ging op goed vertrouwen. Geen van ons vond het nodig om elke detail te bespreken en we namen dus wel een beetje risico. Gelukkig is Frits een man van woord, vertrouwen en redelijkheid, en kan ik werkelijk niks anders zeggen, dan dat ik dit bedrijf aan ieder kan aanraden. Frits, super bedankt..ik wou dat het overal zo ging... :)
Rutger en Kristijn

Sent: Saturday, January 7, 2017 8:24 AM
From: Jeffrey Augustijn
Subject:Daihatsu Terios
Goedemiddag Frits,
Nog bedankt voor de goede huurauto.
Bedankt tot zover en tot een volgend keer.
Hartelijke groeten Jeffrey

From: Karin Adema
Sent: Sunday, December 4, 2016 6:05 PM
Subject: Afrekening Hyundai EON
Beste Frits,
prima geregeld allemaal. Heel erg bedankt.
Met vriendelijke groet Karin Adema

Sent: Wednesday, November 30, 2016 8:49 AM
Subject: Daihatsu Terios
Beste Frits,
bedankt voor het gehuurde auto Daihatsu Terios. Het was een prettige auto voor op Curacao.  Ook de samenwerking was prima, zo ook de afhandeling van de financiële gedeelte. Alles netjes via de bank, helemaal top. Een aanrader en ik zou zeggen tot de volgende keer!!
Mvg Rob S

From: Diba Demir
Sent: Monday, November 14, 2016 8:44 AM
Subject: Re: afrekening Hyundai EON 
Beste Frits,
De terugreis verliep inderdaad goed. We zijn ondertussen alle twee weer aan het werk. De eindafrekening is goed aangekomen. Dank voor alles Hopelijk tot een volgende keer!
Groet, Yves en Diba

Hallo Frits.
De betaling is ontvangen. Hartelijk dank voor de plezierige samenwerking. Wellicht tot een volgende keer. 
Mvg Erwin Wösten 


Datum: zaterdag 27 augustus 2016 6:58
Onderwerp: Afrekening Suzuki Wagon
Hoi Frits,
De reis is heel goed verlopen! We hebben de betaling ontvangen. Bedankt en misschien tot snel. Groet Krista Hannink

Van:Rob
Datum: woensdag 24 augustus 2016 8:12
Onderwerp: Afrekening Daihatsu Terios
Top bedankt Frits. Volgende keer huur ik weer bij je.
Gr Rob

Datum: dinsdag 23 augustus 2016 14:23
Onderwerp: Verbindingsproblemen met Banda Bou - Coulance regeling
Beste Frits,
Toch bedankt dat het op deze manier afgewikkeld kon worden.
Met vriendelijke groet, Urley en Surviene

Datum: maandag 11 juli 2016 15:30
Onderwerp: Afrekening Hyundai EON
Dag heer Pel,
Klopt heb nog wel een paar dagen nodig om weer in het nederlandse ritme te komen. mis vooral de zon en de gemoedelijkheid van Curacao. Dank u voor de snelle afhandeling en wil u danken voor het gebruik van de auto. Voor een volgend bezoek zal ik zeker weer gebruik maken van een van uw huurauto's.
Groeten Henri

Datum: donderdag 31 maart 2016 7:47
Onderwerp: huur Daihatsu Terios
Hi Frits,
De auto was wederom goed bevallen en daarna waren de Paasdagen ook prima om bij te komen van de jetlag! ...Prettige auto om te huren op Curaçao!
Groeten Jerry

Sent: Thursday, September 24, 2015 5:55 PM
Subject: afrekening Suzuki Wagon
Beste Frits,
Dank voor je bericht en snelle afwerking. Vooral bedankt voor de bijdrage die je aan mij hebt doorberekend. Dat vindt ik echt genereus.
Met vriendelijke groet, Ine

Datum: zaterdag 21 maart 2015 10:35
Onderwerp:Suzuki Wagon Mpv
Goedemorgen Frits,
Wij hebben de eindafrekening van de auto ontvangen en inmiddels
het restant van de borg op onze bankrekening bijgeschreven gekregen.
Wij willen je bedanken voor de prettige en correcte samenwerking tijdens
de huur van de auto. De auto was in perfecte staat waar niets op aan te merken was.
Mocht je referenties nodig hebben dan mag je ons daarvoor noemen.
Als we nog eens terug komen op Curaçao dan weten wij je adres waar we een
veilige auto kunnen huren. Door onze ervaring  zijn er inmiddels mensen op het park die belangstelling hebben getoond om deze auto te huren voor komende jaren. 
Alsnog bedankt en we wensen jullie beiden het aller beste voor de toekomst.
Met vriendelijke groeten,
Annie en Gert Smit.

Datum: zondag 8 maart 2015 7:06
Onderwerp: Bedankt! 
Hallo Frits en Josette,
Graag willen we jullie nogmaals danken voor de huur van de Chevrolet Spark. Het is een leuke jonge wagen en we hebben hem met plezier gebruikt. Ook een compliment voor de prettige manier waarop jullie met klanten overleggen. Uiteindelijk viel de eindafrekening mee en het restant van de borg stond meteen op onze rekening.
Dank jullie wel en wellicht tot ziens!
Groeten van Aad en Bep

Subject:Chevrolet Spark en Suzuki Wagon
Sent: Tuesday, October 28, 2014 3:49 PM
"Hi Frits,
Hartelijk dank, we hebben een super vakantie gehad mede dankzij jou auto en de goede service.
We komen zeker nog een keer terug en hopen dan weer gebruik  te kunnen maken van 1 van je auto's.
Met vriendelijke groet,
Debby en Marcel"

Subject: afrekening Daihatsu Terios
Sent: Tuesday, September 23, 2014 3:38 AM
"Goedenmorgen Frits,
Bedankt voor je dienst, was prima zaken doen zo.
Als ik volgend jaar weer naar jullie eiland kom, zal ik aan je denken.
mvg
Gerard"

Subject: Chevrolet Spark Sport
Sent: Monday, August 25, 2014 5:47 PM
"Beste Frits,
Ja de terugreis ging prima. Nu weer terug naar de orde van de dag.
Het geld is ontvangen en het was een fijne auto.
Wie weet tot ziens,
Groeten Monique"

Subject: Suzuki Wagon GLX
Sent: Sunday, August 10, 2014 4:16 AM
"Bon dia,
Alles prima gegaan, alleen inderdaad toch nog wat jetleg in de kuiten. Gaat over! Dank voor de correcte afhandeling. Ik zie het eindbedrag wel op mijn rekening verschijnen binnenkort. Tja, en daarmee is er weer een jaar Curaçao afgerond. Tot een volgende keer maar weer.
Groeten uit regenachtig Middelburg,
Gert-Jan"
(vaste klant sinds 2009)

"Geen enkel probleem, ze mag me bellen of mailen en ik zal mevrouw desgevraagd graag informeren over mijn positieve bevindingen. …
De suzuki rijdt overigens wederom als het spreekwoordelijke zonnetje (kan een zonnetje eigenlijk rijden ?,........... nou ja, je begrijpt me). 
Wanneer vertrek je naar Nederland? Dan was toch al binnenkort?
Ik hoor de gegevens mbt. inleveren wel t.z.t., we hebben nog even tot eind juli!
Groet
GERT-JAN"

"Aanstaande zomer heb ik géén auto nodig, hoewel ik wel op het eiland ben. Heeft niks met de kwaliteit e..d. te maken, laat dat helder zijn (de Wagon+ was prima), maar puur omdat we dit keer op een andere basis komen. Volgend jaar wellicht weer wel - dus ik bewaar je adres! 
Groet,
GERT-JAN"

"Onze dank voor de correcte en keurige afhandeling. Ik zie het geld wel op mijn girorekening opduikelen. Zal de ontvangst volledigheidshalve nog even melden. 
Ja, en daarmee is "Curaçao 2009" helemaal afgerond. Jammer hoor. Maar 2010 komt er ook wel weer aan en dan zal ik graag wederom een beroep doen op de Suzuki, of mogelijk een ander voertuig. 
De jetleg is inmiddels al ongeveer verdwenen, ik heb zelfs al weer 2 dagen op school gewerkt. Zo gaat dat.
Hartelijke groet uit Middelburg
en tot volgend jaar, 
GERT-JAN de R."

Sunday, June 08, 2014 6:31 PM
"We waren vanochtend al vroeg weg naar klein Curaçao met de Mermaid.
Verder al goed gewend. Scheelt niet zo heel veel met de rijwijze van de Fransen waar wij wonen."
De Terios bevalt goed. Verder tot nu toe geen bijzonderheden.
Mvrgr Swanja"

Saturday, April 26, 2014 9:39 AM 
"De terugreis is prima verlopen en de jet-lag is inmiddels ook verdwenen!
Bedankt voor het overmaken van het restant en misschien tot over n paar maanden!
Met vriendelijke groet, Jacco"

"Bedankt voor je snelle reactie, .....
Ik zal je email adres bewaren voor de volgende keer dat we weer op Curaçao zijn, want we komen zeker terug.
Met vriendelijke groet,
Monique"
 
"Het plan is om tegen half zes de auto te komen terug brengen vandaag.
Hij is super bevallen!
Tot vanavond.
Groeten,
......
Bedankt voor het verhuren van de auto nogmaals het is ons heel goed bevallen. 
Kars"

"Bedankt voor de service, e.e.a. is goed bevallen. Vriendelijke groet,
Hans"

"Ik zal de terios vanavond vast inleveren dan red je het zeker, ..... De afrekening komt wel als je terug bent, de Terios is verder prima en er zijn geen mankementen aan de auto.
Groetjes,
Marco"

"Wij willen graag de Daihatsu weer huren. Karin arriveert 2 juli en wij vertrekken samen weer 13 augustus. Het gaat dus om die hele periode. Kun je een voorstel doen, wederom op naam van mijn bedrijf net als de vorige keer.
Hartelijke groet
Meine"

"De volledige huur van de Chevrolet Spark is overgemaakt.
Graag zou ik de Chevrolet Spark onder dezelfde voorwaarden voor volgend jaar vast willen leggen. De huur zal dan 8 weken zijn, en wel vanaf 15-01-2014. De borg kan dan blijven staan.
Met vriendelijke groet,
Dirk van B"

"Familie moet inderdaad weer ff wennen in NL. Bedankt voor de goede service en ik vond het fijn zaken doen met jou.
Met vriendelijke groet,
Alain"

"Wij hebben inmiddels onze overwintering op Curacao weer geboekt.
Afgelopen maart hebben wij een afspraak gemaakt betreffende de Chrevolet Spark.
Graag wil ik de auto op 12 december 2012 ophalen en weer inleveren op 11 maart 2013.
....
Met vriendelijke groet,
Dirk van B."


"Hoi,
SUPER! Thanx!!
Fijne feestdagen!
Sjanet."

"De terugreis is goed verlopen! De vakantie is fantastisch geweest en de auto heeft het goed gedaan. Alle reden om nog een keer terug te gaan :)
Ik zie de afrekening dan wel komen.....
Mvg
Bob"

".....Bedankt weer voor de prettige samenwerking en graag tot volgend jaar. Ik heb al gereserveerd van 21 febr. t/m 4 april 2013, dus ook dan weer graag een auto, maar daar kom ik nog wel op terug.
Groeten en tot ziens en/of horens.
Peter"

"In dank het resterende bedrag ad € 200.= ontvangen. Keurig zoals jullie deze afrekeningen afhandelen. Jullie komen over als zeer betrouwbaar. Ik zal jullie aanbevelen.
Ik groet jullie vriendelijk uit een koud en nat Nederland.
Frans S"

"We zijn nog maar net terug in ons kikkerlandje (overigens is het hier al weken mooi weer) en we zijn weer al bezig met de voorbereiding van de trip naar Curacao volgend jaar. Ik heb inmiddels de tickets gereserveerd. We arriveren donderdag 23 februari 2012 en vertrekken donderdag 5 april 2012 (6 weken). Voor die periode wil ik weer graag een auto huren. Is dat nu al te reserveren bij jou? Ik hoor graag van je.
Voor de rest alles oké?
Groeten,
Peter"


"Peter v K heeft bij U in februari j.l. een auto gehuurd, via hem ben ik aan uw E-mail adres gekomen. Wij verblijven elk jaar 2 maanden op Curacao op het resort Livingstone Jan Thiel. In 2012 van 15 januari tot 11 maart.
Veel kilometers rijden wij niet. Graag zou ik vernemen indien ik 2 maanden een auto huur wat dat bij U kost, en welk type auto beschikbaar is.
Dirk v B"
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint